pátek 28. března 2008

den 23.



..čtvrtek 26.března.


Tak speciální album si založím nejen na dveře,ale i na psy ležící u půdních dveří :)))


Asi je to tady v okolí nějaká místní zvyklost.(my naštěstí schody k půdě nemáme,tak naše feny to ještě nezkusily :))


No koukněte! Jedna fotka je k dnešnímu dni do projektu a ta druhá dříve ,focená u sousedů...



den 22.

...je středa 26.března.Den návštěvy finančního úřadu ve vedlejším městečku.( to ještě netuším,že tam pojedu ještě třikrát...GRRR)

Jasně,že beru s sebou nejen dceru,ale i foťák a cvakám podle mě docela ucházející fotky...ale ouha! Na všech je super jen nebe a ostatní nic moc.Ať dělám co dělám,tak nic kloudného z nich nevytáhnu...

Nakonec jsem ještě poupravila tyhle dveře...asi si založím na dveře zvláštní složku,zjišťuji,že na ně mám asi úchylku :))


úterý 25. března 2008

den 21.

...tak dneska byl venku blázinec.Chvíli padaly trakaře a byla chumelenice a za chviličku pražilo sluníčko.Tak v jedné chumelenici jsem vzala foťák a vyběhla na zahradu vyfotit poupě narcisu pod sněhem :)

den 20.

...pondělí velikonoční vlastně skoro vůbec neslavíme.Takže žádné fotky vajíček,pomlázek a podlitin nemám :)

Ale jednu z odpolední procházky jo.Přijeli kamarádi,tak jsme vzali děti a feny a vyrazili.Kam jinam,než do zámeckého parku :)

neděle 23. března 2008

den 19.


...skoro celý den sněží a prší,tak jsme ani nedoufala,že nějakou fotku ulovím.No a při procházce,teda spíš návratu z obchodu jsem narazila na tohle..na staré opuštěné zahradě zrezlý kohout na vodu.A tak ho tady mám :)

den 18.

...sobota 22.března. Cestou na zámek na velikonoční výstavu jsem cvakla starý rozpadlý plot a vzniklo tohle. A přidávám rovnou přání k Velikonocům :)




Kredit: Chickadee by Danielle Young, template moje vlastní, font idiot