sobota 22. března 2008

den 17.

... pátek 21.března..jelikož bydlíme nedaleko zámku a zámeckého parku,tak mám kolem sebe spoustu věcí na focení :)

Tohle je okno u domečku vedle zámecké brány.Pán,který tam ještě nedávno bydlel už je odstěhovaný a vypadá to,že dům brzy budou rekonstruovat...takže bych měla rychle fotit,dokud to tam vypadá takhle "hezky" :)

den16.

..čtvrtek 20.března...Johance jsme poprvé udělali 2 culíky a v kavárně u známých nám pózovala na focení..fotek mám spoustu,ale tahle byla nejvýstižnejší :)

čtvrtek 20. března 2008

den 15.

..středa 19.března.Docela normální poklidný den,tak jsme po cestě vyfotila alespoň tohle.Je to kaple na rohu naší ulice a moc se mi líbí její okno..

den 14.

..úterý 18.března.Máme zrovna v našem RC HAVRÁNEK Velïkonoční jarmark,ale po zkušenostech s focením na minulých akcích ani Lumíka nevytahuju.Světlo tam není žádné,takže ještě žádná fotka nikdy nevyšla i když jsem zkoušela fotit na různé režimy.No ještě že tam fotí i někdo jiný :)

Takže večer vzniklo tohle.Sice původně Jo ty víčka napíchala do rohlíku,s odůvodněním,že to jsou semínka a seje je,ale fotku jsem nestihla udělat.Pak si tedy vytvořila nové barevné "nehty"...


den 13.

..pondělí 17.března.Odjíždíme od babičky a Jo je pořád nakřáplá a kašle.Takže celý den jsme doma.Jen jsem musela vyfotit naše nově vyklubané ředkvičky :)

úterý 18. března 2008

den 12.

... a je tady neděle 16.března a ... jupííí,babička nás budí ve třičtvrtě na 7,protože se dozvěděla,že Nikola porodila Maxe!! Byl to teda fofr,ale všechno dopadlo dobře :))..takže dnešní fotka nemůže být jiná,než tahle..sice kvalita šílená,když fotím bez blesku,ale nám to nevadí.Max je krásnej i bez blejskání :)
Jo a jen tak mimochodem večer jsme ješte byli v Divadle v Dlouhé na hře " Vše pro ženy"...super zážitek,ale Max a hlavně Nikola dneska vede!!

den 11.

..byla sobota 15.března. Vyrazili jsme všichni do Prahy za babičkou,dědečkem a za kulturou.Už dlouho jsme my i Jo pokukovali po dětském hřišti na Hlavním nádraží,takže bylo celkem fajn,že jsme se tam zastavili a počkali na dědečka.Jen psi tam nemůžou,tak Lukáš s fenama kroužili kolem a já fotila :))
No a odpoledne začala Johana kašlat,přidala se teplota a bylo to..ale nenudili jsme se,přijela Nikola s Honzou a byl to moc příjemný den..a o to nejpříjemnější překvapení nás čekalo ráno! :))...ale na to máme další den..